Pienyrittäjän apuna

Helppo, edullinen, joustava ja nopea. Niistä pienyrittäjän auttava käsi tehty!

Tarjoan osaamistani etänä tehtävissä töissä, kuten verkkosivuissa, myynnissä ja markkinoinnissa, sisällöntuotannossa ja mysteryshoppauksessa. Tyylini on mutkatonta ja simppeliä, sekä panostan käytännöllisyyteen. En kikkaile useinkaan ylimääräisillä asioilla.

Projektit hoidan sujuvasti ja nopeasti maaliin. Tämän varmistaa se, ettei minulla ole tiettyä työaikaa. Teen töitä, kun niitä on ja lomailen usein töiden välissä. Esimerkiksi verkkosivut ovat käyttövalmiit jopa 1-2 viikossa! Vapaan elämäntyylini ja hyvin pienen kustannusrakenteen ansiosta pystyn tarjoamaan palveluitani pienyrittäjä-ystävälliseen hintaan.

Sparraan ja valmennan yrittäjiä myös liiketoiminnan kehittämisessä, myynnissä ja markkinoinnissa. Käydään läpi ongelmasi ja etsitään niihin ratkaisuja. Saat asiakaslähtöisen näkökulman, apua tulokselliseen työskentelyyn ja paljon käytännöllisiä vinkkejä.

Autan sinua mm...

Toimivat, nopeat ja hakukoneoptimoidut verkkosivut pienyrittäjille ja bloggaajille, visuaalisuutta unohtamatta. Sivut rakennetaan ilman koodia, joten niiden muokkaaminen ja ylläpito on helppoa!

Hinta alkaen 250€ + alv 24%
Ylläpito ja päivitys 25 €/kk + alv24%

Kysy myös sivuston kehitystöitä, kuten yksinkertaista verkkokurssialustaa ja jäsensivustoa. Hinta projektin mukaan!

Somepostaukset, sisällöntuotanto, blogitekstit, pienet kuvaukset puhelimella, sähköposteihin vastaaminen, sähköpostimarkkinoinnin toteutus, yksinkertaiset logot.

Hinta projektin tai kokonaisuuden mukaan!

Ideoiden pallottelu, ongelman toteaminen ja ratkaisujen etsiminen. Yrittäjän sparraaminen ja neuvonta. Aiheina yrityksen perustaminen, liikeidean kehitys, myynti ja markkinointi, hinnoittelu.

Asiakaspalvelun laadun, sekä yrityksen toimintamallien toteutumisen mittaus. Sisältää testikäynnin paikan päällä ja kattavan raportin, joka luodaan asiakkaan tarpeiden pohjalta. Myös verkkokaupat ja puhelinmyynti / -asiakaspalvelu.

Alkaen 50€ + alv 24%
Pyydä hintaa kokonaisuudesta

Hinta esimerkkejä

Simppeli ihminen, Simppeli tyyli

Mitä muut ovat sanoneet työskentelystäni?

Sain Sarilta hyviä näkökulmia yritykseni myyntityöhön ja kuinka rakentaa nettisivuista myyvät ja informatiiviset. Hänellä on näkemystä maksavan asiakkaan näkökulmasta ja yrittäjänä hyödyin juuri tästä. Hän haastaa ajatuksia kivalla tavalla. Jämäkkä ote, josta pidän.

– Tiina, asiakas

Sarin valmennettavana oli helppoa olla, sillä sain kaikkiin kysymyksiini aina vastauksen ja jos Sari ei jotain suoralta kädeltä tiennyt, hän selvitti asian ripeästi. Pystyin aina kysymään häneltä epäselvistä asioista milloin tahansa ja asiat sujuivat mutkattomasti. Sari tekee myös sen, mitä lupaa ja on täsmällinen. Hän on tukenut ja neuvonut minua myös valmennuksen jälkeen.

– Saana, asiakas

Kiitos Sari erittäin asiantuntevista ja käytännönläheisistä vinkeistä aloittavan yrittäjän ongelmiin liittyen. Tuntui, että yhden puhelun aikana ratkesi monta ongelmaa. Suosittelen lämpimästi! Asiantuntemusta löytyy monella eri osa-alueella ja lähestymistapa asioihin on selkeä.

– Niina, asiakas

Käytimme Sarin palveluita verkkosivujemme uudistamiseen. Lopputulos oli juuri sitä, mitä halusimme. Sari tarttui työhön heti ja piti meidät hyvin ajantasalla kotisivujemme etenemisestä.  Lisäksi hänellä oli valmiiksi jo hyvin visuaalista silmää. Sivumme olivat alle viikossa valmiit. Emme voisi olla tyytyväisempiä!

– Jenni, asiakas

ilman huolia ja byrokratiaa!

Onko työt kausiluontoisia tai vain pieniä projekteja?
Tarvitsetko simppelit kotisivut tai yksinkertaista kuvankäsittelyä?

Kuitenkin työnantajan vastuut pelottaa tai et uskalla sitoutua työntekijään pitkäksi aikaa?

Tee siis toimeksianto minun kanssani ja lakkaa huolehtimasta!

Kuulun arvonlisävero- ja ennakkoperintärekisteriin!