Miten meni noin niin kuin omasta mielestä?

Heräsin tänään kello kuusi postimiehen pamauttaessa minulle kirjettä postiluukusta. Postia verotoimistosta, totta kai. Tämänkö takia heräsin? Juuri eilen illalla olin kaverilleni vitsaillut klo kuuden heräämisistä, kuinka ne on syvältä. Karma is the bitch. Päädyin jotenkin ihmeellisesti kirjautumaan puhelimella nettisivuilleni ja joku ylempi voima ilmeisesti ohjasi scrollaamaan työkaluvalikkoa.

Amatöörivirhe, myönnän!

Järkytys oli suuri, kun löysin sieltä kotisivujeni tilastotiedot, eli sivun, joka näyttää kävijämäärät yms. En tiennyt tämmöistä siellä olevan, vaan olin ajatellut iskeä sivuilleni myöhemmin Google Analyticsin.

Kotisivuillani oli melkein 4500 uniikkia kävijää viime vuonna. Huippukuukautena lokakuussa 1400 uniikkia kävijää ja jo 80 uniikkia kävijää tässä kuussa!! Eikä minulla ole ollut kunnon toimintaa tai blogia täällä, vaan sivut ovat olleet enemmän tai vähemmän rempallaan. Osin julkisena, osin yksityisenä, mitä milloinkin ja sisältö on vaihdellu sitä mukaa kun olen keksinyt ”olevani jotain isona”. Järkyttävää.

Ensiksi iso anteeksipyyntö

Pyydän anteeksi sivuilleni aiemmin eksyneiltä, ettei täällä ole ollut mitään valmista tai kunnollista ja olen hieman hyppinyt aiheesta aiheeseen. Kyllä, viime vuonna olin vielä hiukan hakoteillä mitä tulevaisuudeltani haluan. Tai tiesin kyllä mitä haluan, mutta en vielä tiennyt miten sinne pääsee. Lisäksi olin vielä pisteessä, jossa halusin vajota maan alle ja pitää itseni mahdollisimman anonyyminä. Pelkäsin tulla kaapita ulos omana itsenäni. En tajua, kuinka se yritystoiminnassa onnistuu? Ei se toimi.

Monet varmasti googlasi parturi-kampaajaa. Sitä minä olen edelleenkin sivutoimisesti. Se ei ole kuitenkaan enää pääsääntöinen toimialani, sillä olen asiakaspiirin hankkimisen aloittanut kolme kertaa nollasta. Lisäksi kiristyvä kilpailu ja ulkomaalaisten tuomat halpapaikat aiheuttavat ongelmia kannattavuudelle, vaikka tekisi hommansa kuinka hyvin. Hiukset on enemmänkin enää se tulo, jolla pysyy kaurapuuro pöydässä. Uusia asiakkaita otan kuitenkin toki vielä vastaan ja jokaisen asiakkaan hoidan edelleenkin suurella sydämellä. <3

Mutta ei anneta tämän lannistaa, vaikka oma järkytys olikin suuri. Ainakin voin ilokseni ilmoittaa, että blogillani ja sivuillani on valmiita kävijöitä, joten SUURET KIITOKSET TEILLE!

Mutta leuka pystyyn, katse kohti tulevaa ja eteenpäin! Ainakin elän itse kuten opetan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *