Kuka olen?

Intohimosta yrittämiseen vuodesta 2016

Nimeni on Sari. Olen 28-vuotias ja perheeseeni kuuluu kouluikäinen tytär. Koulutukseltani olen merkonomi ja parturi-kampaaja. Työuraa kaupan alla takana yli 10 vuotta ja parturi-kampaajana pari vuotta.

Olen vuosikausia haaveillut yrittäjyydestä ja tehnyt ison työn päästäkseni tähän pisteeseen. Palkkatyön tarjoama elämä ei joustanut siihen elämäntyyliin, jota haluan. Haluan määrittää itse omat työaikani, lomani ja palkkatasoni. Haluan luoda omat monipuoliset ja vaihtuvat työnkuvat, jossa samanlaista päivää ei ole. Olen hyvin vaihtelunhaluinen ihminen ja pidän kaikista eniten lyhyistä nopeatempoisista projekteista. Klo 8-16 työ ei ole minua varten.

Olen luova ja uusista asioista inspiroituva. Kehittelen itselleni jatkuvasti uutta ja ideoita olisi vaikka muille jakaa. En aluksi uskaltanut olla oma itseni ja tuoda julki sitä, että haluan olla multiyrittäjä ja tehdä kaikenlaista sekaisin. Nyt olen kuitenkin saavuttanut elämässäni sellaisen FLOW-tilan, jossa kaikki vain onnistuu ja mikään ei stressaa. Luotan siihen, että elämä kantaa. Toivon voivani olla suunnannäyttäjä, inspiraatio ja tsemppari myös muille unelmiaan tavoitteleville.

Olen terveellisten elämäntapojen ja kasvispohjaisen ruokavalion puolestapuhuja Nautin lenkkeilystä ja ruoanlaitosta, kirkkaassa vedessä snorklaamisesta, reppureissuista ja itseni haastamisesta. Olen myös ”less is more”-ihminen ja suosin minimalismia. Elämäntapani on ekologisuuden lisäksi myös edullinen. Ei ne suuret tulot vaan ne pienet menot. Omaan rennon elämänasenteen, temperamentisen luonteen ja ison sylillisen maalaisjärkeä.

Tervetuloa seuraamaan Instagramiin @sariadelen