Kuka olen?

Nimeni on Sari. Olen 27-vuotias ja perheeseeni kuuluu kouluikäinen tytär. Koulutukseltani olen merkonomi ja parturi-kampaaja. Työuraa kaupan alla takana yli 10 vuotta ja parturi-kampaajana pari vuotta.

Olen vuosikausia haaveillut yrittäjyydestä ja tehnyt ison työn päästäkseni tähän pisteeseen. Palkkatyön tarjoama elämä ei joustanut siihen elämäntyyliin, jota haluan. Haluan määrittää itse omat työaikani, lomani ja palkkatasoni. Haluan luoda omat monipuoliset ja vaihtuvat työnkuvat, jossa samanlaista päivää ei ole. Olen hyvin vaihtelunhaluinen ihminen ja pidän kaikista eniten lyhyistä nopeatempoisista projekteista. Klo 8-16 työ ei ole minua varten.

Vaikka rakastan ehostaa ja pukea muita, ei pynttäytyminen ole henkilökohtaisesti minun juttuni. Eikö ole jännä? Toisin sanoen haluan tulla töihin rakkaissa vaatteissani; lenkkareissa, juoksutrikoissa ja hupparissa. Se on minun tyylini, kotona ja töissä. Hiukset minulla on usein ponnarilla ja meikkiä en juuri käytä. Rennolle tyypille sopii rento pukeutuminen! Älä siis odota minun tulevan paikalle uusimmat muotikuteet ylläni.

Olen terveellisten elämäntapojen ja kasvispohjaisen ruokavalion puolestapuhuja (silti sekasyöjä!). Kahvin juontia olen vähentänyt ja vaihtanut ne terveellisempään Roobois-teehen. Rakastan raikkaita ruokakuvia. Nautin patikoinnista ja kalastamisesta, kirkkaassa vedessä snorklaamisesta, reppureissuista ja itseni haastamisesta.

Olen myös ”less is more”-ihminen ja suosin minimalismia. Vaatekaapistani löytyy about 20 vaatekappaletta. Suosin kierrätystä ennen kuin ostan uutta. Elämäntapani on ekologisuuden lisäksi myös edullinen. Ei ne suuret tulot vaan ne pienet menot.

Omaan rennon elämänasenteen, temperamentisen luonteen ja ison sylillisen maalaisjärkeä. Vapaa-aikani käytän lenkkeilen, ommellen ja sosiaalista mediaa selaillen. Sydäntä lähellä ovat luonto, eläimet ja terveelliset elämäntavat.

Tervetuloa seuraamaan!